Mogelijkheden

Let op: Wij zijn tijdelijk gesloten.
Bekijk www.calisthenics-family.com voor trainingschema's en online coaching

What you will receive

Calisthenics Basics Cursus

Tijdens de basics cursus wordt er gewerkt aan de basis van calisthenics / bodyweight training. Dat betekent de basis oefeningen binnen calishtenics zoals de pushup, de  pullup en de squat uitgebreid behandeld en aangeleerd worden.

De Basics Cursus is geschikt voor iedereen (jong, oud, beginner of gevorderd). Onze gecertfificeerde trainers zorgen ervoor dat er per niveau wordt gekeken welke oefgening het beste bij jou past en aangeleerd dient te worden.

Eerste les is gratis
De eerste les is helemaal gratis! Nodig je vriend of vriendin uit en kijk of calisthenics iets voor jou is.

Tijden: Elke donderdag 19:00 – 20:00

Locatie: Calisthencis Family Studio aan de Tarweweg 9G

Calisthenics Vaardigheids Cursus

De vaardigheids cursus is een cursus waarbij een specifieke skill/vaardigheid wordt behandeld. Denk hierbij aan de Handstand, de L-sit, de Muscle up of zelfs de Human Flag. Tijdens deze cursussen worden de progressies, technieken en aandachtspunten aangereikt. Onze gecertificeerde trainers zorgen dat alle facetten van de skills worden behandeld zodat jij alle nodige kennis opdoet.

Welke vaardigheids cursus precies wordt behandeld staat elke week aangegeven in het rooster! Bekijk hier alvast de planning.

Ook deze cursus is voor iedereen (jong, oud, beginner of gevorderd). Onze gediplomeerde trainers zorgen ervoor dat de oefeningen en uitleg op ieder niveau aangereikt wordt.

Eerste les is gratis!
De eerste les is helemaal gratis! Nodig je vriend of vriendin uit en kijk of calisthenics iets voor jou is.

De volgende les wordt wekelijks gegeven:

Tijden: Elke dinsdag 19:00 – 20:00

Locatie: Calisthencis Family Studio aan de Tarweweg 9G. 

Zelfontwikkeling

Naast het volgen van de cursus bieden wij ook de mogelijkheid tot zelfontwikkeling. Hierbij maak jij onbeperkt gebruik van de faciliteiten tijdens openingsuren.

Heb jij naast de gezamenlijke cursussen meer tijd nodig voor jezelf om de opgedane kennis te beoefenen. Dan wordt het uitermate aangeraden om naast de cursussen zelfstandig aan de slag te gaan in onze studio. Hoe meer studietijd, hoe hogere cijfers. Dat geldt ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de resulaten die jij boekt tijdens de cursussen.

In onze ruimte zijn alle faciliteiten beschikbaar om jouw doelen met betrekking tot calisthenics te bereiken. Van basis oefeningen, naar geavanceerde vaardigheden en freestyle. Alles is mogelijk in onze studio. En het belangrijkse: iedereen is welkom en helpt elkaar graag!

Tijden: Tijdens Openingstijden

Locatie: Calisthencis Family Studio, Tarweweg 9G Nijmegen

Ons Team

Maik_Profiel_00000

Michael Woerdman

Ik ben Michael, mijn grootste passie is om mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Ik heb altijd al geweten dat ik direct met mensen wil werken door middel van directe ondersteuning en begeleiding. Ik ben van mening dat elk individu in staat is om haar doelen te bereiken met de juiste middelen, hard werken én goede begeleiding. Calisthenics heeft een echte positieve omslag gemaakt in mijn leven, en mijn doel is om jouw leven ook positief te beïnvloeden met deze sport! Ik heb niet alleen een beter lichaam gekregen en toffe skills geleerd, maar ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerd en voel me gezond. Om die reden heb ik in 2018 samen met mijn broer een coaching bedrijf opgericht waar wij verschillende calisthenics training schema’s aanbieden.  Wil jij jouw leven ook een positieve boost geven? Wordt dan lid van onze gym en join the family!

Yan_Profiel_00000

Yannick Woerdman

  • Oprichter van het YouTube kanaal en Online Coaching Bedrijf Calisthenics Family
  • Gecertificeerde Calisthenics Trainer via het COI 
  • Opleiding: Afgestudeerd in Toegepaste Wiskunde bij Fontys Hogescholen (HBO)
  • 8 jaar fitness ervaring (waarvan 4 jaar Calisthenics)
  • Grafisch ontwerper en videograaf

Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met fitness in de sportschool. Ik ben altijd al onder de indruk geweest van lichaamskracht en het opzoeken van de grenzen hiervan. Ik was dan ook meer gefocussed op het sterker worden in plaats van groter worden. Na een aantal jaar trainen was ik redelijk sterk geworden, maar vond ik het fitnessen totaal niet uitdagend meer. Ik wilde meer bereiken met mijn kracht dan alleen maar gewichten optillen. Op dat moment trok Calisthenics mijn aandacht en deze sport heeft letterlijk mijn leven veranderd. Niet alleen door het gebruiken van mijn lichaamsgewicht om te trainen, maar alles wat er bij komt kijken zoals de hechte community. Je voelt je altijd verbonden met mensen die deze sport beoefenen, het geeft een echt groepsgevoel. Gedurende de afgelopen jaren is deze sport mijn grootste passie geworden. Omdat deze sport mijn ogen heeft geopend is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze sport en jou andere hierbij te helpen. Zodoende ben ik samen met Michael ons YouTube kanaal en Coaching bedrijf begonnen waar wij verschillende sport programma’s aanbieden. Wil jij ook beginnen vanuit thuis? Neem een kijkje op onze website. Wil jij samen met andere trainen? Wordt lid van onze gym en join the community!