1 op 1 begeleiding

Let op: Wij zijn tijdelijk gesloten.
Bekijk www.calisthenics-family.com voor trainingschema's en online coaching

Informatie

1 op 1 begeleiding 

Bij 1 op 1 begeleiding wordt er gekeken naar jouw specifieke doelen en wensen. Wij zullen een programma voorbereiden waarin wij alle informatie en oefeningen behandelen die jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken. Wij zullen er voor zorgen dat jij op een juiste en veilige manier kunt werken aan jouw doelen zodat jij geen verkeerde oefeningen doet die potentieel blessures kunnen veroorzaken. Kortom: Wij gaan jou helpen met het behalen van jouw doelen, niet alleen op een snelle manier, maar op een veilige en prettige manier!

Leer hoe jij zelf optimaal kunt trainen

Met persoonlijke training zullen we niet alleen oefeningen doen die jouw zullen helpen, maar zullen we jou leren wat voor jouw lichaam belangrijk is en hoe jij jouw trainingen optimaal kunt invullen. Een persoonlijke training zal dan ook niet volledig uit oefeningen bestaan, wij zullen ook tijd vrijmaken om waardevolle informatie te delen die jou op weg kunnen helpen met jouw journey! Deze informatie voegt wat ons betreft het meest waarde toe aan de personal training omdat jij deze informatie zelf kunt implementeren in de vele trainingen die jij waarschijnlijk nog gaat doen!

Sterkte & Zwakte Analyse

Om jouw doelen optimaal te bereiken, is het belangrijk dat jij weet waar jouw sterktes en zwaktes liggen zodat jij precies weet waar jij aan moet werken! Allevoefeningen zijn samengestelde bewegingen, dit betekent dat meerdere spiergroepen tegelijk werken. Denk bijvoorbeeld aan de frontlever, bij deze oefening gebruik je je rugspieren, buikspieren, onderrug, schouders, onderarmen en biceps. Het is interessant om te weten welke spiergroepen sterk en zwak zijn zodat jij slim kunt gaan trainen. Naast verschillende spiergroepen zijn er nog vele andere aspecten die invloed hebben op jouw progressie, denk bijvoorbeeld aan jouw gewrichten, flexibileit, mobileit, uithoudingsvermogen of explosiviteit. Tijdens een personal training sessie zullen wij jouw lichaam analyseren op al deze aspecten.

Cruciale Tips over Techniek, Flexibileit, Mobileit & kracht

Slechts éen tip kan al een doorbraak zijn in jouw progressie, wij hebben het zelf vaak ervaren in onze eigen journey. Een aantal voorbeelden: bij de handstand is jouw hand- en vingerplaatsing het belangrijkst terwijl bij een rechte handstand je schouder flexibiliteit het belangrijkste is! Je kunt een muscle up snel leren als jij 8 pullups kunt, het is een kwestie van techniek en het krijgen van tips hierbij zullen de doorbraak zijn voor jouw eerste muscle up. Tips van anderen heeft ons het meest geholpen om vooruit te gaan!

Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? Vraag advies aan de gene die in dezelfde situatie als jou zijn geweest!

Meld je nu aan!

En ervaar de voordelen van 1 op 1 begeleiding

Jouw Trainers

Maik_Profiel_00000

Michael Woerdman

Yan_Profiel_00000

Yannick Woerdman