Sportaanbod

What you will receive

Basics Groepstraining

Tijdens de basics groepstraining wordt er gewerkt aan de basis van calisthenics / bodyweight training. Dat betekent oefeningen zoals de pushup, de bodyweight row, de pullup, de squat en buik oefeningen zoals situps!

De Basics training is voor iedereen (jong, oud, beginner of gevorderd). Onze trainers zorgen ervoor dat de oefeningen voor ieder niveau geschikt zijn maar tegelijkertijd ook uitdagend zijn!

Eerste 2 trainingen gratis!
De eerste 2 groepstrainingen zijn helemaal gratis! Nodig je trainingspartners dus uit en meld je direct aan om de voordelen van calisthenics ter ervaren!

Eerste maand 50% Korting op een abonnement!

Schrijf je je in voor een lidmaatschap? Dan krijg je de eerste maand 50% korting op jouw abbo!

Tijden: Elke donderdag 19:00 – 20:00

Locatie: Calisthenics Family Gym, Nijmegen

Vaardigheden Groepstraining

De vaardigheden training is een groepstraining waarbij een specifieke skill/vaardigheid wordt behandeld! Denk hierbij aan de Handstand, de L-sit, de Muscle up of zelfs de Human Flag! Onze trainers zullen alles uit de kast halen om een training neer te zetten waarbij jij alle facetten van de skill gaat leren en oefenen!

Welke vaardigheid precies wordt behandeld is afhankelijk van jouw wensen! Dit wordt namelijk aan het begin van de training bepaald. Wanneer er meerdere wensen zijn zal de trainer een gepaste training neerzetten waarbij alle vragen behandeld worden.

Kom dus langs met jouw doelen of specifieke vragen! Ook als je geen specifieke vragen hebt kun je lekker meedoen en aan de slag te gaan met een gave calisthenics skill!

Ook deze training is voor iedereen (jong, oud, beginner of gevorderd). Onze trainers zorgen ervoor dat de oefeningen voor ieder niveau geschikt zijn maar tegelijkertijd ook uitdagend zijn!

Eerste 2 trainingen gratis!
De eerste 2 groepstrainingen zijn helemaal gratis! Nodig je trainingspartners dus uit en meld je direct aan om de voordelen van calisthenics ter ervaren.

Eerste maand 50% Korting op een abonnement!

Schrijf je je in voor een lidmaatschap? Dan krijg je de eerste maand 50% korting op jouw abbo!

De volgende lessen worden wekelijks gegeven:

Tijden: Elke dinsdag 19:00 – 20:00

Locatie: Calisthenics Family Gym, Nijmegen

Vrij Sporten

Ben jij altijd al op zoek naar een echte Calisthenics Gym in de omgeving van Nijmegen? Train jij buiten in de zomermaanden maar ben je toch op zoek naar een  locatie om ook op de koude en regenachtige dagen aan jouw trainingsdoelen te werken?

In onze gym zijn alle faciliteiten beschikbaar om jouw doelen met betrekking tot bodyweight training/calisthenics te bereiken. Van basis oefeningen, naar geavanceerde vaardigheden en freestyle training, alles is mogelijk in de Calisthenics Family Gym.

Gratis proeftrainen!
Meld je aan voor een gratis proeftraining of word lid om jouw maximale trainingspotentie te bereiken.

Eerste maand 50% Korting op een abonnement!

Schrijf je je in voor een lidmaatschap? Dan krijg je de eerste maand 50% korting op jouw abbo!

Tijden: Tijdens Openingstijden

Locatie: Calisthenics Family Gym, Nijmegen

Ons Team

Maik_Profiel_00000

Michael Woerdman

Ik ben Michael, mijn grootste passie is om mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Ik heb altijd al geweten dat ik direct met mensen wil werken door middel van directe ondersteuning en begeleiding. Ik ben van mening dat elk individu in staat is om haar doelen te bereiken met de juiste middelen, hard werken én goede begeleiding. Calisthenics heeft een echte positieve omslag gemaakt in mijn leven, en mijn doel is om jouw leven ook positief te beïnvloeden met deze sport! Ik heb niet alleen een beter lichaam gekregen en toffe skills geleerd, maar ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerd en voel me gezond. Om die reden heb ik in 2018 samen met mijn broer een coaching bedrijf opgericht waar wij verschillende calisthenics training schema’s aanbieden.  Wil jij jouw leven ook een positieve boost geven? Wordt dan lid van onze gym en join the family!

Yan_Profiel_00000

Yannick Woerdman

  • Oprichter van het YouTube kanaal en Online Coaching Bedrijf Calisthenics Family
  • Gecertificeerde Calisthenics Trainer via het COI 
  • Opleiding: Afgestudeerd in Toegepaste Wiskunde bij Fontys Hogescholen (HBO)
  • 8 jaar fitness ervaring (waarvan 4 jaar Calisthenics)
  • Grafisch ontwerper en videograaf

Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met fitness in de sportschool. Ik ben altijd al onder de indruk geweest van lichaamskracht en het opzoeken van de grenzen hiervan. Ik was dan ook meer gefocussed op het sterker worden in plaats van groter worden. Na een aantal jaar trainen was ik redelijk sterk geworden, maar vond ik het fitnessen totaal niet uitdagend meer. Ik wilde meer bereiken met mijn kracht dan alleen maar gewichten optillen. Op dat moment trok Calisthenics mijn aandacht en deze sport heeft letterlijk mijn leven veranderd. Niet alleen door het gebruiken van mijn lichaamsgewicht om te trainen, maar alles wat er bij komt kijken zoals de hechte community. Je voelt je altijd verbonden met mensen die deze sport beoefenen, het geeft een echt groepsgevoel. Gedurende de afgelopen jaren is deze sport mijn grootste passie geworden. Omdat deze sport mijn ogen heeft geopend is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze sport en jou andere hierbij te helpen. Zodoende ben ik samen met Michael ons YouTube kanaal en Coaching bedrijf begonnen waar wij verschillende sport programma’s aanbieden. Wil jij ook beginnen vanuit thuis? Neem een kijkje op onze website. Wil jij samen met andere trainen? Wordt lid van onze gym en join the community!